Gyakori kérdések

Hány perces képzést válasszak?

Ha ez az első találkozásunk (akár személyesen akár online formában), akkor javasoljuk, hogy a 150 perces- (személyes), illetve a 120 perces- (online) képzést-konzultációt válaszd. Ha már sikerrel alkalmazod a tanultakat és menet közben felmerülnek benned újabb kérdések, akkor a konzultációra akár 60 perc is elegendő lehet.

Hány alkalom kell ahhoz, hogy használni tudjam a tanultakat?

Van, aki az első alkalom után felhív bennünket azzal, hogy máris változtatott valamin, a szándékával összhangban– ez általában olyankor következik be, amikor az illető eleve, ösztönösen alkalmaz bizonyos módszereket, amely módszerekről és azok működési elveiről a képzésen beszélgetünk. (Tulajdonképpen ráismer arra, hogy eddig is „jól csinált” valamit, amit ezután már TUDATOSAN alkalmaz).

A tapasztalat azt mutatja, hogy akár 4 alkalom elegendő ahhoz, hogy megismerkedj azokkal az építőkockákkal, amelyekből az életed bármely területén fel tudod építeni a szándékaid! Idegélettani szempontból fontos, hogy ezekre a képzésekre/konzultációkra 21-28 napon belül sor kerüljön. A szándékod életre hívásának időtartama attól is függ, hogy minden nap játszol- e az együttlét során szerzett ismeretekkel.

Kell- e készülnöm a képzésekre?

Nem kell, sőt, kifejezetten kérjük, hogy a képzésekkel kapcsolatban semmi olyat ne tegyél, amire küzdésként, erőfeszítésként tekintesz – ennek megvan a maga oka. Azonban, hasznodra válik, ha napi 15-20 percen keresztül eljátszol azokkal a gondolatokkal, amelyekről beszélgetünk – segítünk abban, hogy ez valóban kikapcsolódás legyen. A képzéseket-konzultációkat követően, minden alkalommal küldünk Neked egy rövid vázlatot és egyéb segédanyagokat.

Szükség van- e előismeretekre?

Nincs! 😊 Csak a figyelmedre és a szándékod/szándékaid megfogalmazására van szükség.

A családi képzésen gyerekek is részt vehetnek?

Igen, általában 12-14 éves kortól. A találkozás előtt minden esetben egyeztetjük a részleteket.

Mit hozzak magammal?

Tollat, papírt, innivalót és nassolnivalót biztosítunk – azt hozd magaddal, ami ezeken kívül neked fontos. 😊

Hogyan tudok fizetni?

Személyes találkozás esetén: a helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával, vagy, ha kényelmesebb, akkor átutalással
Online konzultáció esetén: átutalással, 48 órával a konzultáció előtt

Hogy „néz ki” egy Valóság-Tervezés / Egészség-Tervezés?

Képzéseinket-konzultációinkat azzal kezdjük, hogy megkérünk, fogalmazd meg a szándékod / szándékaid, ami(ke)t szeretnél megtapasztalni. Ezt követően átbeszéljük azokat a témákat, amelyeket, a sikered érdekében több oldalról meg fogunk vizsgálni. Ezek között vannak állandó témák (az egyesített fizika-, az élettan-, a neuro-tudományok egyes felismerései) és olyanok is, amelyeket a szándékod, érdeklődési területed függvényében alakítunk. Bármikor a képzés / konzultáció során megoszthatod velünk a véleményed, tapasztalataid, kérdéseid, az adott témával kapcsolatban!

Az elméletet minden esetben gyakorlat követi; mindig az aktuális téma integrálását segítő gyakorlatokat/játékokat ajánlunk Neked. Az ismeretek MINDIG a gyakorlati alkalmazással együtt válnak TAPASZTALATTÁ. Fontos, hogy amiről beszélünk, azt meg is tapasztald, mert a tapasztalat segít Téged abban, hogy az új ismeretek új idegi kapcsolatok formájában integrálódni tudjanak az idegrendszeredben! Megfelelő típusú, megfelelő időközönként ismételt gyakorlatok segítségével a szándékod megvalósulását támogató ismeretek AUTOMATIZMUSSÁ válnak benned (fizikailag is) és többé nem szükséges gyakorolnod őket!

Gondolj bele; ha már egyszer megtanultad az abc-t, többé nem kell „ a biztonság kedvéért” újra átnézned a betűket, mielőtt egy cikket, könyvet elolvasnál 😊 – mert kívülről tudod és automatikusan alkalmazod ezt a tudást!

Mennyire kötöttek a témák?

Egyes tudományos eredmények (általában észrevétlenül) át- meg átszövik a hétköznapjainkat és alapvetően formálják azt, ahogyan magunkról, a világról gondolkodunk; hogy mit tartunk reálisnak, elképzelhetőnek, törvényszerűnek, stb… Ezért általában meghatározott logika mentén építjük fel a képzések elméleti hátterét és az elmélethez tartozó módszereket. Az egyes témák mélységét és részletgazdagságát a Te igényeidnek és szándékodnak/szándékaidnak megfelelően szabjuk testre.

Mikor válasszam az Egészség-Tervezést?

Akkor, amikor kifejezetten az egészséged építésével szeretnél foglalkozni. Ez a képzésfajta egy Egészség-mérést is magában foglal, amelyhez a szíved viselkedése szolgáltatja az alapot, ez ugyanis az egész test viselkedésére, állapotára hatással van. A mérés során kényelmesen elhelyezkedsz egy fotelban, majd a két csuklódra csíptetjük a mérő eszközt és megkérünk, hogy 5 percen át maradj ülve és szótlanul.
A mérést követően kinyomtatva és ha szeretnéd, emailben is megkapod az eredményeidet, amelyeket közösen, alaposan átbeszélünk (vegetatív idegrendszered állapota, a szervezeted alkalmazkodóképessége, érzelmi-mentális állapotod, biológiai életkorod, stb)., majd elkezdjük megtervezni az egészség kialakítását/fenntartását támogató utat! Az Egészség-Tervezés során, a Valóság-Tervezéshez hasonlóan, meghatározott logika mentén építjük fel a képzés(ek) elméleti hátterét és az elmélethez tartozó módszereket!

Légy Egész - Hírlevél

Megosztod velünk a neved és az email-címed? Ha igen, akkor havonta egy-két alkalommal írunk Neked a tapasztalatainkról, újdonságainkról valamint a személyes és online rendezvényeinkkel kapcsolatban.
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt is.
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt is.
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt is.
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt is.