Egy ember naponta körülbelül 60ezer gondolatot gondol, és e gondolatok több mint 90%-a (egyes kutatók szerint 98%-a!) azonos azokkal a gondolatokkal, amelyeket egy nappal korábban gondoltunk – és ez nem csak a mai és a tegnapi gondolatainkra igaz, hanem az azokat megelőzőekre is…

Ha most azt gondolod, hogy ennek a gondolatnak köze lehet ahhoz, hogy bizonyos helyzetek, állapotok, érzések újra és újra és újra visszatérnek az életedbe – nos, jól gondolod! Ez a gondolat bennünket új utak felé indított; amint megértettük és megtapasztaltuk azt a folyamatot, amely a hétköznapjaink történéseit formálja, elkezdtük alkalmazni a tanultakat. Hogy mi történt ezután? Gyere, tapasztald meg Te is! Nincs ebben semmi misztikus és nem kell hozzá semmilyen különleges képesség.

Ha megújulásra vágysz,  ha BÁRMIT csak egy picit is máshogy szeretnél, mint ahogy most van – a fizikai egészséged-, a kapcsolataid-, az életkörülményeid terén -, akkor új gondolatokat érdemes elültetned, ezek a gondolatok hozhatnak ugyanis új élményeket és tapasztalatokat!

Ne feledd; ezúttal a program részét képezi egy AJÁNDÉK EGÉSZ-ség Mérés is, ha van hozzá kedved 🙂

Időpont: 2018.11.03 szombat 10-17 óráig, 2018.11.04 vasárnap 10-17 óráig.

Itt foglalható 🙂