LéleKzet Party

Sorozat

A LéleKzet Party-sorozat hanganyagait keresd a Webshopunkban!

LégyEgész – Online Rendezvénysorozat

t

Tudtad, hogy...

az immunrendszer aktivitásáanak, a kreatív gondolkodásnak, az egészséges emésztésnek, egy kellemes, nyugodt állapotnak, a biztonságérzésnek, az elégedettségnek megvannak a maguk sajátos légzésmintái?

Április 12-én, vasárnap elindítottuk Online LéleKzet Party című légzés- érzés sorozatunkat, melynek keretein belül kiróbálunk többféle légzésmintát, gyakoroljuk meghatározott érzések átélését, azért, hogy ezek az érzések szokásoddá válhassanak, illetve a szívben lévő idegsejtek által feldolgozott információk tudatosítását támogató gyakorlatokkal is megismerkedhetsz.

A találkozások elején mindig megbeszéljük, hogy az a gyakorlat, amit végezni fogunk, miért és hogyan hat a testi folyamatokra, miért és hogyan hat az idegrendszer működésére, majd pedig légzés- és érzés-gyakorlatokat végzünk, zenére, közösen!

Ha ezeket a gyakorlatokat integrálod a hétköznapjaidba, az hatással lesz az immunrendszered működésére, az emésztésedre, az alvásminőségedre, a gondolataid minőségére; a problémamegoldó- készségedre, és a leggyakrabban átélt érzéseidre is.

 A LéleKzet Party-n a részvétel

INGYENES

A zenés gyakorlatokat és a hozzájuk tartozó magyarázatokat webshopunkban meg is vásárolhatod.