Időpontfoglalás

Egészség-Tervezés (Személyes)

Egészség-Tervezés (Személyes)

Az Egészség-Tervezések során elsősorban a testben zajló folyamatok egészségére fókuszálunk!

A találkozást EGÉSZ-ség méréssel indítjuk, melyhez egy, a tudományos körökben méltán híres állapotfelmérő készüléket használunk. A készülék működése a fraktális neurodinamika alaptechnológiájára épül. Az eredményekből kiderül, “mennyire vagy EGÉSZ”, hogy reagál a szervezeted a különböző változásokra, akadnak- e olyan területek, amelyeknek harmonikus működésére érdemes több figyelmet, vagyis energiát fordítanod.

​A műszer használata fájdalommentes (nem veszünk vért, nem szúrunk, nem harapunk 😊), a mérés időtartama 5 perc. Ennyi idő elegendő ahhoz, hogy képet kapjunk a vegetatív idegrendszer (vagyis, az akaratunktól független idegi szabályzás) állapotáról, a szervezet adaptációs (más szóval alkalmazkodó) készségéről, a szervezet energiatartalékairól, az aktuális lelki-érzelmi-, illetve stressz-állapotról és további élettani folyamatokról.

Ha az EGÉSZ-ség mérés kiértékelését követően kedvet kapsz a testi folyamatokkal való ismerkedéshez, akkor Egészség-Tervezéseink során Anyagcseremintázat-elemzésen vagy testösszetételen alapuló állapotfelmérésen is részt vehetsz.

Egészség-Tervezés
(Személyes)

Egészség-méréssel

Időtartam: 150 perc

Ár: 24.700 Ft

A gének meghatározzák a sejtjeid működését – Te pedig a génjeid működését… Az Egészség-Tervezések során elsősorban a testben zajló folyamatok egészségére fókuszálunk!

Témavázlat

Akár Online, akár személyes találkozási formát választasz, nyomtatott/elektronikus formában megkapod az aktuális téma vázlatát és küldünk Neked, az ismeretek elmélyítését támogató, rövid videó-anyagokat is!

Fontos!

Tapasztalataink alapján akár 4 alkalom (négy, meghatározott, egymásra épülő téma) elegendő ahhoz, hogy megismerkedj azokkal az építőkockákkal, amelyekből fel tudod építeni a szándékaid!

Fizetés:

A helyszínen készpénzben vagy kártyával.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy 48 órával a választott időpont előtti módosítás esetén díjmentesen átjelentkezhetsz egy másik időpontra, 48 órán belül azonban a lemondási díj az általad választott szolgáltatás díjának 50%-a.

Megértésed és együttműködésed előre is köszönjük!

Helyszín és kapcsolat

Vörösmarty u. 35
2483 Gárdony

Tel: +36 30 1 790 798
Email:hello@legyegesz.hu

Az időpontfoglalás menete

 

 • 1, Válaszd ki a képzésfajtát

 • 2, Válaszd ki a napot

  Szabad időpontok: fehér háttérben zöld számokkal jelzett napokon

 • 3, Válaszd ki az időpontot

  A görgetősávban csak a szabad időpontok jelennek meg

 • 4, Add meg az adataid

  …hogy könnyebben elérjük egymást

 • 5, Véglegesítsd a foglalásod

  Foglalásod véglegesítése érdekében kérjük, fogadd el az adatkezelési hozzájárulásban leírtakat

Légy Egész - Hírlevél

Megosztod velünk a neved és az email-címed? Ha igen, akkor havonta egy-két alkalommal írunk Neked a tapasztalatainkról, újdonságainkról valamint a személyes és online rendezvényeinkkel kapcsolatban.
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt is.
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt is.
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt is.
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt is.